Kontakt za storitve fotokopiranja: 041/601-177, Inge
Kontakt za servis in potrošni material: 041/294-816, Rok
Kontakt za prodajo in najem Ricoh fotokopirnih strojev: 041/294-816, Rok

Fotokopirnica Mandarina
Rimska c. 17
1000 Ljubljana
Kontakt: 041/60-11-77
Več informacij »

Fotokopirnica
Pr´Opilku

Aškerčeva c. 6
1000 Ljubljana
Kontakt: 041/29-48-16
Več informacij »

RICOH
Servis in prodaja

Rimska c. 17
1000 Ljubljana
Kontakt: 041/29-48-16
servis · prodaja · najem

Predstavitev podjetja Arhing PVZ d.o.o.

Spoštovani,
radi bi vam predstavili naše podjetje ter s tem možnost poslovnega sodelovanja.

Podjetje ima poslovne prostore na Rimski cesti 17 v Ljubljani, torej pisarno, skladišče (50m2) in tri fotokopirnice na naslednjih lokacijah: Rimska c. 17, Slovenska c. 1 in na Fakulteti za strojništvo . V fotokopirnicah imamo skupaj 18 fotokopirnih strojev ( ČB in barvni, do formata A3). To so vrhunske digitalne multifunkcijske naprave visokih zmogljivosti, ki imajo možnost fotokopiranja in printanja od 115-135/ min. Vsekakor naši stroji omogočajo tudi skeniranje, spenjanje, luknjanje ter izdelavo t.i. bookletov. Vsi fotokopirni stroji so znamke RICOH.

Zaradi svojega znanja in strokovnosti ter seveda izredne lokacije smo konkurenčni, ker smo popolnoma neodvisni od drugih dejavnikov, v našem segmentu poslovanja.

Seveda smo tudi družinsko podjetje in se zavedamo, da smo podjetje mi sami zato je uspešnost podjetja v naših rokah. Podjetje je nastalo iz s.p. z 25 letnimi izkušnjami (dejavnost fotokopiranje in servisiranje).

Z vlaganjem v podjetje skušamo ohraniti nenehen stik z najnovejšo računalniško programsko tehnologijo (Word, Excel, Powerpoint…, DWG TrueView za printanje iz programa Avtocad, datoteke s kraticami JPEG, PDF). Za stranke nudimo printanje iz vseh medijev, torej USB ključek, CD, DVD, vsekakor pa je omogočen tudi dostop do interneta ter printanje iz internetnih strani fakultet ali osebnih e-mail-ov. Poleg tega nudimo tudi vezavo v spiralni, žični,toplotni ali trdi obliki ( diplomske, magistrske naloge, doktorske disertacije…).

Ravno tako imamo v ponudbi možnost plotanja, torej izpis ČB in barvno do formata A0.

V naši ponudbi vam zagotavljamo prevzem naročenega materiala za fotokopiranje (možnost naročila tudi preko e-maila). Z našimi poslovnimi partnerji večinoma sodelujemo na osnovi elektronske pošte, saj je tako zmanjšan porabljen čas za oba poslovna partnerja.